艾琳布伦南

艾琳布伦南
助理教学教授, 商业
办公室电话
办公室位置
Hayfield House,311室
Penn State Wilkes-Barre
44大学驾驶
达拉斯,pa 18612

Ms. 艾琳布伦南 is a licensed attorney in both Pennsylvania and New York. She served as a judicial law clerk in the Pennsylvania Court of Common Pleas and the United States District Court for the Middle District of 宾夕法尼亚州. Upon completion of her clerkships, she maintained a full-time legal practice focusing on civil litigation as a partner at Oliver, Price & Rhodes in Clarks Summit, pa.

除了执法法,女士。 Brennan于2008年开始教学兼职。她在王专,玛丽伍德大学和威尔克斯大学教授了各种商业和就业法课程。 2016年Brennan加入了Dutchess社区学院(DCC),作为一个托管助理商业教授。在DCC,她在律师助理计划中撰写了商业法。

多发性硬化症。 Brennan在2018年秋季加入了宾夕法尼亚州担任助理教学教授。她在Wilkes-Barre网赌网站注册和世界网赌网站注册教授。

多发性硬化症。 Brennan积极参与Wilkes-Barre校区的可持续发展努力,是网赌网站注册领先的 发明宾夕法尼亚州 倡议。她也是网赌网站注册预先顾问,并作为商业俱乐部的教师顾问。多发性硬化症。 Brennan积极参与当地社区,志愿她的时间来支持散步到Hayfield的Alzheimer的艺术,以及St.约瑟夫的中心。

教育

多发性硬化症。 Brennan毕业于国王大学,B.A.英国文学与法国人,从维拉诺瓦大学法学院赢得了她的医生学位。